Privacybeleid

Door de Footsteps-website te gebruiken, vertrouwt u ons uw persoonlijke gegevens toe. Dit privacybeleid bepaalt de manier waarop Footsteps Eco-Lodge Ltd. (hierna "Footsteps", "wij", "onze", "ons" en andere vormen van het woord) gegevens verzamelt, gebruikt, ondersteunt en omgaat met gegevens die door gebruikers (individuele - "gebruiker"). Lees ons privacybeleid zorgvuldig door om op de hoogte te blijven van de gegevens die we verzamelen, hoe we deze gebruiken, welke beveiligingsmaatregelen we nemen om de vertrouwelijkheid te waarborgen en hoe u uw gegevens kunt wijzigen, exporteren of verwijderen.

Footsteps stemt ermee in en verbindt zich ertoe de privacy te beschermen van alle gebruikers die:

  • een website bezoeken die wordt aangeboden door Footsteps, inclusief maar niet beperkt tot footstepsinthegambia.com, alle subdomeinen, huidige en toekomstige ("Website");
  • mobiele applicaties gebruiken die worden aangeboden door Footsteps ("Applicaties");
  • gebruik maken van services die worden aangeboden door Footsteps ("Service")

Wij verkopen uw persoonlijke gegevens niet.

Op of door deze website worden geen persoonlijke gegevens verzameld. Footsteps Eco-Lodge neemt alleen contact met u op als u een aanvraag doet via de website.

We zullen de informatie die u heeft verstrekt alleen gebruiken om op uw vraag te reageren en zullen uw persoonlijke informatie nooit aan een externe derde partij bekendmaken, verkopen, verhandelen of verhuren.

We verzamelen automatisch informatie over uw bezoek aan onze site. Deze informatie wordt gebruikt om uw bezoek aan ons efficiënter te maken en om regelmatig verbeteringen aan te brengen. Onze externe webhost kan ook automatisch uw IP-adres registreren, een unieke identificatie voor uw computer of ander toegangsapparaat.

Als u vragen heeft over uw persoonlijke gegevens of vragen heeft over het gebruik van de gegevens, neem dan contact op Neem contact op.

Welke gegevens verzamelt Footsteps?

Wanneer u de Footsteps-website gebruikt

we kunnen informatie verzamelen, zoals:

  • uw naam, adres, geografische locatie waar u uw computer en mobiele apparaten gebruikt, uw e-mailadres en andere contactgegevens;
  • uw IP-adres en, indien van toepassing, het tijdstempel na uw toestemming.
  • gegevens over gebruikersgedrag.

Cookies

Om onze Services te verbeteren en een kwalitatief betere en persoonlijkere service te bieden, kunnen we automatisch bepaalde informatie over uw apparaten en activiteiten verzamelen, waaronder:

  • informatie over uw bezoeken aan onze website, inclusief de pagina's en bronnen die u verkrijgt en gebruikt op onze website, de website waar u vandaan komt, de regio's waar u op onze website surft en de webpagina's waarnaar u verwijst (indien van toepassing);
  • informatie over uw computer en internetverbindingen, inclusief uw IP-adres, besturingssysteem, browser en taalinstellingen.

De technologieën die we gebruiken voor automatische gegevensverzameling kunnen zijn:

  • koekjes. Een cookiebestand is een klein bestand dat zich op een specifiek apparaat bevindt dat wordt gebruikt. De meeste internetbrowsers zijn al ingesteld om cookies automatisch te accepteren. Als u niet wilt dat wij deze bestanden gebruiken, dient u uw browser respectievelijk in te stellen of de Footsteps-website niet te gebruiken.
  • Bovendien geeft u bij het bezoeken van de website uw toestemming voor het gebruik van cookies. U kunt uw toestemming voor het gebruik van cookies wijzigen door contact met ons op te nemen via e-mail: support@footstepsinthegambia.com. Als u het gebruik van gegevens zoals cookie-bestanden uitschakelt, kunt u onze website nog steeds gebruiken; Dit kan echter uw toegang tot bepaalde functies of hun componenten beperken.
  • Onze website en e-mails kunnen bepaalde digitale bestanden bevatten, algemeen bekend als webbakens, waarmee we het aantal gebruikers dat de website bezoekt en andere statistische gegevens met betrekking tot de website kunnen berekenen (bijvoorbeeld om te zien welke inhoud populairder is op onze website). Website en test de integriteit van ons systeem en onze server).
  • De brieven die we u sturen, kunnen web beacon-technologieën bevatten, die ons laten weten dat u de e-mail hebt ontvangen en / of geopend, of op de link in de brief hebt geklikt.

Voor meer informatie over ons gebruik van de bovengenoemde bestanden kunt u kijken in ons Cookie beleid.

Services van derden

Bepaalde componenten van onze Services kunnen analytische services van derden ("Functies van derden") omvatten, zoals Google Analytics, die ons helpen onze interactiemethoden met de gebruiker te verbeteren.

Dergelijke functies van derden kunnen gegevens verzamelen zoals uw IP-adres, de pagina die u op onze website hebt bezocht en zelfs cookies instellen om ervoor te zorgen dat functies van derden correct werken. Functies van derden bevinden zich op de bronnen van derden of rechtstreeks op onze Services.

Uw interacties met deze Functies kunnen worden gereguleerd door het privacybeleid van het bedrijf dat Functies van Derden vertegenwoordigt, en u bent verantwoordelijk voor het lezen van en instemmen met het privacybeleid van dergelijke bedrijven.

Hoe gebruikt Footsteps de gegevens die over u zijn verzameld en wat is de wettelijke basis ervoor?

Footsteps gebruikt de van u verzamelde gegevens om contact met u op te nemen naar aanleiding van een verzoek om meer informatie over onze dienstverlening.

In alle andere gevallen, wanneer we uw toestemming vragen, zullen we uw informatie gebruiken om redenen die te zijner tijd zullen worden vermeld.

Gebruik van contactgegevens

We kunnen uw contactgegevens gebruiken om u informatie te verstrekken en u marketingmateriaal over onze Service, producten en diensten toe te sturen. Uit respect voor uw recht op persoonlijke privacy, als u, op enig moment, besluit dat u dergelijke informatie of berichten niet van ons wenst te ontvangen, volg dan onze richtlijnen om uw abonnement op te zeggen in relevante e-mails. U kunt ook weigeren om marketingaanbiedingen van ons te ontvangen door ons een verzoek per e-mail te sturen naar: support@footstepsinthegambia.com.

Wettelijke basis voor gegevensgebruik

Door onze Services te gebruiken, stemt u in met het verzamelen, overdragen, openbaar maken en gebruiken van uw persoonlijke gegevens op de manieren die in dit Privacybeleid worden vermeld. Als u niet akkoord gaat met het gebruik van uw gegevens op deze manieren, dient u uw gebruik van de Services te beëindigen.

Als u een bezoeker of gebruiker bent uit de Europese Unie (EU) / Europese Economische Ruimte (EER) of Zwitserland, is onze wettelijke basis voor het verzamelen en gebruiken van de hierboven beschreven persoonsgegevens afhankelijk van de relevante persoonsgegevens en de specifieke context waarin we ons bevinden. verzamelen in.

Desalniettemin verzamelen we uw gegevens alleen als we uw toestemming hebben, als we deze nodig hebben om een contract met u aan te gaan of als de verwerking ervan onze legitieme belangen dient. In sommige gevallen kunnen we ook een wettelijke verplichting hebben om uw gegevens te verzamelen.

Als u vragen heeft of aanvullende informatie wenst over de rechtsgrondslag waarop wij uw gegevens verzamelen en gebruiken, neem dan contact met ons op via de contactgegevens vermeld in het gedeelte "Hoe u contact met ons kunt opnemen".

U kunt uw toestemming op elk moment intrekken. De intrekking van uw toestemming heeft geen invloed op de legitimiteit van enige verwerking die we hebben uitgevoerd tot op het moment van uw intrekking. Het heeft geen invloed op de verwerking van uw gegevens die wordt uitgevoerd in overeenstemming met de wettelijke voorwaarden van de verwerking, behalve de toestemming.

Hoe verwerkt Footsteps persoonsgegevens?

De verwerking van uw persoonsgegevens wordt uitgevoerd in overeenstemming met de volgende principes en voorwaarden:

  • de verwerking wordt uitgevoerd op een legale en eerlijke basis;
  • de verwerking wordt beperkt door te voldoen aan specifieke, wettelijke doelstellingen die in dit privacybeleid zijn bepaald;
  • alleen persoonsgegevens die voldoen aan de verwerkingsdoelen worden verwerkt;
  • persoonlijke gegevens worden verwijderd of geanonimiseerd nadat de verwerkingsdoelen zijn bereikt of als het niet meer nodig is om dergelijke doelen te bereiken;
  • verzameling, verwerking, overdracht en opslag van persoonsgegevens wordt uitgevoerd in overeenstemming met de wetgeving inzake persoonsgegevens, inclusief maar niet beperkt tot de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad.

In ons bedrijf gaan we ervan uit dat de eigenaar van de persoonlijke gegevens nauwkeurige en betrouwbare informatie verstrekt en, tijdens het gebruik van onze diensten, ons tijdig op de hoogte stelt van eventuele wijzigingen in persoonlijke gegevens.

Met wie delen we gegevens?

Wij verhandelen, verkopen of verhuren geen persoonlijke gegevens van onze gebruikers aan derden. Met uitzondering van de gevallen waarin dit privacybeleid voorziet, delen we geen persoonlijke gegevens die via onze service zijn verkregen (inclusief inhoud van klanten) met derden.

Gezamenlijk gebruik van gegevens door onze partners

We kunnen uw informatie, inclusief persoonlijke gegevens, bekendmaken aan onze partners en aan ons toevertrouwde dienstverleners die ons gegevensverwerkingsdiensten verlenen (bijvoorbeeld om functionaliteit te bieden en de beveiliging van onze website of dienst te vergroten), taken uit te voeren die een integraal onderdeel zijn van onze diensten. Diensten, zoals het verwerken van transacties, verzoeken van tijd tot tijd om informatie te ontvangen of aanvullende diensten te verlenen, evenals degenen die persoonsgegevens verwerken om redenen die worden beschreven in dit privacybeleid. Deze bedrijven omvatten klantenserviceproviders, betalingsverwerkingsservices, e-mails, sociale media en andere marketingplatforms en serviceleveranciers, evenals hostingservices. Wij voorzien onze dienstverleners van informatie die redelijkerwijs belangrijk is voor de uitvoering van onze dienstverlening. Dergelijke derde partijen behouden zich het recht voor om uw persoonlijke gegevens alleen te gebruiken als dit nodig is om ons de relevante diensten te verlenen. Het is hen verboden om deze gegevens om een andere reden te gebruiken.

Andere gegevensaandelen

We kunnen uw gegevens ook verstrekken in de volgende situaties:

  • wanneer u akkoord gaat met een dergelijke uitwisseling / overdracht;
  • aan een bevoegde wetshandhavings-, regelgevende, overheidsinstantie of rechtbank, of een andere derde partij als we van mening zijn dat deze overdracht van informatie vereist is (i) in overeenstemming met de wetgeving, gerechtelijk bevel of een bevel van een andere bevoegde instantie ( ii) om onze wettelijke rechten vast te stellen of te beschermen (iii) om uw vitale belangen of de belangen van een andere partij te beschermen;
  • wanneer u ermee instemt dat wij uw gegevens delen met een derde partij terwijl u verbinding maakt met een externe dienst;
  • aan potentiële kopers (en hun agenten, adviseurs) met betrekking tot een voorgestelde aankoop, fusie of overname van een deel van ons bedrijf. Op deze manier zijn de door u verstrekte persoonlijke gegevens tijdens elke transactie een van de activa van het bedrijf die worden overgedragen, en Footsteps behoudt zich het recht voor om dergelijke gegevens over te dragen. Als Footsteps deelneemt aan een fusie of gedeeltelijke of volledige verkoop van zijn activa, wordt u via e-mail op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen in de eigendomsstructuur of het gebruik van uw persoonlijke gegevens, evenals alle acties die u kunt ondernemen met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. en / of een zichtbaar bericht op onze Website. We zullen de koper informeren dat hij uw persoonlijke gegevens alleen mag gebruiken om de redenen die in dit privacybeleid worden vermeld;
  • als deze informatie niet persoonlijk is, zoals algemene informatie over uw gebruikersprofiel en eventuele gerelateerde openbare gegevens.

Op welke manier en hoe lang bewaart Footsteps gegevens?

Uw persoonlijke gegevens en bestanden worden opgeslagen op beveiligde servers en servers van de bedrijven waarmee we samenwerken om u van onze website te voorzien. Wij bewaren en gebruiken uw gegevens voor het nakomen van onze wettelijke verplichtingen, geschillenregeling. Als we niet de constante wettelijke noodzaak hebben om uw gegevens te verwerken, zullen we deze verwijderen of anoniem maken.

Geeft Footsteps persoonsgegevens door over de grens?

Footsteps Eco-Lodge Ltd is geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk en hosting is bij one.com, lees hun beleid hier, zodat de persoonlijke gegevens van gebruikers kunnen worden verwerkt in een land dat verschilt van het land waar de gebruiker woont. Als u de Diensten gebruikt vanuit de Europese Unie of andere regio's van de wereld, waar de wetgeving die het verzamelen en opslaan van gegevens regelt, kan verschillen, houd er dan rekening mee dat uw persoonlijke gegevens kunnen worden overgedragen naar andere landen en verwerkt in overeenstemming met de wetgeving. van dat land. Door onze Services te gebruiken of informatie te verstrekken via onze Services, staat u ons en onze geautoriseerde servicepartners toe de verstrekte informatie (inclusief persoonlijke gegevens) in de desbetreffende landen te gebruiken en te verwerken. Houd er rekening mee dat de privacybescherming en de rechten van overheidsinstanties en -instellingen voor toegang tot dergelijke informatie in sommige van deze landen kunnen verschillen van het land waar u woont.

Als u inwoner bent van het EU / EER-land of Zwitserland, gaat u akkoord met de overdracht van uw persoonsgegevens naar landen buiten de EU.

Hoe waarborgt Footsteps de vertrouwelijkheid en veiligheid van gegevens?

We zijn zeer bezorgd over de beveiliging van uw gegevensprivacy. We nemen verschillende passende technische, administratieve en verwerkingsbeveiligingsmaatregelen om de bescherming van uw persoonsgegevens te waarborgen, misbruik van gegevens en lekken te voorkomen door de toegang van onze werknemers, contractanten en agenten tot persoonsgegevens te beperken. Bovendien leggen we hen strikte contractuele verplichtingen op, voor de overtreding waarvan ze zullen worden onderworpen aan sancties, enzovoort.

Houd er tegelijkertijd rekening mee dat geen enkele beveiligingsmaatregel absoluut perfect en ondoordringbaar is. We doen redelijke inspanningen om de veiligheid van onze systemen te waarborgen; maar we kunnen en kunnen niet garanderen dat uw persoonlijke gegevens niet zullen worden geopend, bekeken, onthuld, gewijzigd of vernietigd door schending van onze administratieve, fysieke en elektronische garanties. In het geval van een lek, zullen we u hiervan op de hoogte stellen via e-mail of door een speciale kennisgeving op onze Website te plaatsen binnen de kortst mogelijke termijn die door de wetgeving is bepaald. Als u een kwetsbaarheid in het beveiligingssysteem of mogelijke gegevensschending kent, neem dan onmiddellijk contact met ons op via support@footstepsinthegambia.com, en we zullen relevante stappen ondernemen om dit incident te verhelpen, zodra dit nodig is.

Overdracht van informatie

U moet ook begrijpen dat de overdracht van informatie via internet niet volledig veilig kan zijn. We kunnen de veiligheid van gegevens die u via onze diensten verstuurt terwijl ze via internet worden verzonden, niet garanderen. Dergelijke verstrekking van persoonlijke gegevens geschiedt op eigen risico.

Als u opmerkingen of inhoud op onze Service publiceert, kunnen alle gegevens die u kunnen identificeren, worden gelezen, verzameld of gebruikt door andere gebruikers van onze Service, evenals door andere partijen. Footsteps is niet aansprakelijk voor de informatie die u kiest om op dergelijke platforms weer te geven, en we kunnen niet garanderen dat andere gebruikers uw informatie niet buiten de Dienst zullen kopiëren en / of gebruiken.

Welke rechten heeft u op het gebied van persoonsgegevens?

U behoudt zich het recht voor om de verwerking van uw persoonsgegevens te wijzigen, te verwijderen of te beperken (stop te zetten), verwerking te weigeren; en persoonlijke gegevens die u ons verstrekt voor contractdoeleinden of met uw toestemming te ontvangen in een gestructureerd, machinaal leesbaar formaat, en om de verstrekking (overdracht) van deze gegevens aan een andere controller te vragen.

We respecteren uw recht op privacy, dus u kunt contact met ons opnemen via support@footstepsinthegambia.com te allen tijde:

  • om de wijziging, correctie of verwijdering van gegevens die op u betrekking hebben te verzoeken (als u bijvoorbeeld van mening bent dat uw gegevens onjuist zijn, kunt u verzoeken dat deze worden gecorrigeerd of verwijderd).
  • Uw verzoek wordt verwerkt binnen de termijn die is bepaald door de toepasselijke wetgeving.

Deze rechten kunnen beperkt zijn, bijvoorbeeld als de vervulling van uw verzoek persoonlijke gegevens van een andere gebruiker onthult of als uw verzoek om gegevens te verwijderen betrekking heeft op gegevens die we moeten opslaan in overeenstemming met de wetgeving of voor onze legitieme belangen (bijvoorbeeld om fraude voorkomen).

Als u denkt dat u gewond bent geraakt bij de verwerking van uw persoonsgegevens door Footsteps, kunt u ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Footsteps die is aangesteld in overeenstemming met artikel 37 van de EU AVG:

Contact

David White (eigenaar)
Graanschuur End, Hill Grove Lane,
Swanmore,
Southampton
SO32 2NZ
Engeland

Mobiel: +44 (0) 7305 651551
E-mail: support@footstepsinthegambia.com

Als u niet tevreden bent met de reactie of er zeker van bent dat we uw gegevens verzamelen en verwerken in strijd met de wet, kunt u een klacht indienen bij de relevante gegevensbeschermingsautoriteit. Raadpleeg uw lokale autoriteit voor gegevensbescherming voor meer informatie.

We reageren op alle verzoeken van personen die hun gegevensbeschermingsrechten willen uitoefenen in overeenstemming met de toepasselijke gegevensbeschermingswetten.

Websites van derden

Onze Services bevatten links naar websites van derden (inclusief maar niet beperkt tot Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, LinkedIn, Google, Pinterest), waarvan het privacybeleid kan verschillen van het onze. Als u persoonlijke gegevens aan deze websites verstrekt, worden uw gegevens gereguleerd door hun privacybeleid. Lees het privacybeleid van elke website die u bezoekt zorgvuldig door.

Hoe werkt Footsteps dit privacybeleid bij?

Footsteps behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid van tijd tot tijd te herzien, aan te passen en bij te werken. Als we dit doen, zullen we het bijgewerkte privacybeleid op onze website publiceren. De wijzigingen worden van kracht op de vroegst mogelijke datum nadat (a) u akkoord gaat met de bijgewerkte voorwaarden van het privacybeleid; (b) u onze service blijft gebruiken met de feitelijke kennis van de bijgewerkte voorwaarden van het privacybeleid, of (c) 15 (vijftien) dagen na de publicatie van onze bijgewerkte voorwaarden van het privacybeleid op onze website.

We zullen uw toestemming krijgen voor belangrijke wijzigingen in het privacybeleid als dit vereist is door de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming. Controleer dit privacybeleid regelmatig om eventuele wijzigingen bij te houden. In het geval dat dit privacybeleid wordt gewijzigd, zullen we de datum van de laatste updates wijzigen.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

support@footstepsinthegambia.com

U kunt ook contact met ons opnemen op het volgende adres:

FootstepsEco-Lodge
Graanschuur End, Hill Grove Lane
Swanmore,
Southampton
SO32 2NZ
Engeland

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
nl_NLDutch