Integritetspolicy

Genom att använda Footsteps -webbplatsen anförtror du oss dina personuppgifter. Denna sekretesspolicy avgör hur Footsteps Eco-Lodge Ltd. (nedan "Footsteps", "vi", "vår", "oss" och andra former av ordet) samlar in, använder, stöder och hanterar data som tillhandahålls av användare (enskilda - "användare"). Titta igenom vår sekretesspolicy noggrant för att hålla dig informerad om de uppgifter vi samlar in, hur vi använder den, vilka säkerhetsåtgärder vi vidtar för att säkerställa sekretess och hur du kan ändra, exportera eller radera dina uppgifter.

Footsteps godkänner och åtar sig att skydda integriteten för alla användare som:

  • besöka alla webbplatser som erbjuds av Footsteps, inklusive men inte begränsat till footstepsinthegambia.com, alla underdomäner, nuvarande och framtida ("Webbplats");
  • använda mobilapplikationer som erbjuds av Footsteps (“Program”);
  • använda tjänster som tillhandahålls av Footsteps ("tjänst")

Vi säljer inte dina personuppgifter.

Inga personuppgifter samlas in på eller av denna webbplats. Footsteps Eco-Lodge kommer bara att kontakta dig om du gör en förfrågan via webbplatsen.

Vi kommer endast att använda den information du angav för att svara på din förfrågan och kommer aldrig att avslöja, sälja, byta eller hyra ut din personliga information till en extern tredje part.

Vi samlar automatiskt in information om ditt besök på vår webbplats. Denna information används för att göra ditt besök hos oss mer effektivt och för att vi regelbundet ska göra förbättringar. Vår externa webbhotell kan också automatiskt logga din IP -adress, en unik identifierare för din dator eller annan åtkomstenhet.

Om du har några frågor angående din personliga information eller frågor om användningen av informationen, vänligen kontakta oss.

Vilka data samlar Footsteps in?

När du använder webbplatsen Footsteps

vi kan samla in information, till exempel:

  • ditt namn, adress, geografiska plats där du använder din dator och mobila enheter, din e -postadress och andra kontaktuppgifter;
  • din IP-adress och, om tillämpligt, tidsstämpeln efter ditt samtycke.
  • användares beteendedata.

Småkakor

För att förbättra våra tjänster och erbjuda högre kvalitet och mer personlig service kan vi automatiskt samla in viss information om dina enheter och aktiviteter, inklusive:

  • information om dina besök på vår webbplats, inklusive sidorna och resurserna du får och använder på vår webbplats, webbplatsen du kommer från, de regioner du surfar på vår webbplats och de webbsidor du hänvisar till (om tillämpligt);
  • information om din dator och Internetanslutningar, inklusive din IP-adress, operativsystem, webbläsare och språkinställningar.

Tekniken vi använder för automatisk datainsamling kan innefatta:

  • småkakor. En cookie -fil är en liten fil som finns på en specifik enhet som används. Majoriteten av webbläsare är redan konfigurerade för att acceptera cookies automatiskt. Om du inte vill att vi ska använda dessa filer bör du ställa in din webbläsare respektive inte använda Footsteps -webbplatsen.
  • När du besöker webbplatsen ger du dessutom ditt samtycke till användningen av cookies. Du kan ändra ditt samtycke till användning av cookies genom att kontakta oss via e -post: support@footstepsinthegambia.com. Om du stänger av användningen av data, till exempel cookie -filer, kommer du fortfarande att kunna använda vår webbplats; Detta kan dock begränsa din åtkomst till vissa funktioner eller deras komponenter.
  • Vår webbplats och e -postmeddelanden kan innehålla vissa digitala filer, allmänt kända som webb -beacons, som gör att vi kan beräkna antalet användare som besöker webbplatsen och annan statistisk data relaterad till webbplatsen (till exempel för att se vilket innehåll som är mer populärt på vår Webbplats och testa integriteten hos vårt system och vår server).
  • De brev vi skickar till dig kan innehålla webb -beacon -teknik som informerar oss om att du har tagit emot och/eller öppnat e -postmeddelandet eller klickat på länken i brevet.

För mer information om vår användning av ovannämnda filer, vänligen titta igenom våra Cookiepolicy.

Tredjepartstjänster

Vissa komponenter i våra tjänster kan innefatta analystjänster från tredje part (“Tredjepartsfunktioner”), till exempel Google Analytics, som hjälper oss att förbättra våra interaktionsmetoder med användaren.

Sådana tredjepartsfunktioner kan samla in data som din IP-adress, sidan du besökte på vår webbplats och till och med konfigurera cookies för att funktioner från tredje part ska fungera korrekt. Tredjepartsfunktioner finns på tredjepartsresurserna eller på våra tjänster direkt.

Dina interaktioner med dessa funktioner kan regleras av sekretesspolicyn för företaget som representerar funktioner från tredje part, och du ansvarar för att läsa och godkänna sådana företags integritetspolicy.

Hur använder Footsteps data som samlats in från dig, och vad är den rättsliga grunden för det?

Footsteps använder data som samlats in från dig för att kontakta dig efter en begäran om mer information om våra tjänster.

I alla andra fall, när vi ber om ditt samtycke, kommer vi att använda din information av skäl som kommer att anges i god tid.

Användning av kontaktuppgifter

Vi kan använda dina kontaktuppgifter för att förse dig med information samt skicka dig marknadsföringsmaterial om vår tjänst, produkter och tjänster. Av respekt för din rätt till personlig integritet, om du när som helst bestämmer dig för att du inte vill få sådan information eller meddelanden från oss, vänligen följ våra riktlinjer för att avbryta din prenumeration i relevanta e -postmeddelanden. Du kan också vägra att ta emot marknadsföringserbjudanden från oss genom att skicka en förfrågan via e -post till: support@footstepsinthegambia.com.

Rättslig grund för dataanvändning

Genom att använda våra tjänster godkänner du insamling, överföring, avslöjande och användning av dina personuppgifter på de sätt som anges i denna sekretesspolicy. Om du inte godkänner användningen av dina uppgifter på dessa sätt, avsluta din användning av tjänsterna.

Om du är en besökare eller användare från Europeiska unionen (EU) / Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) eller Schweiz kommer vår rättsliga grund för insamling och användning av personuppgifter som beskrivs ovan att bero på relevanta personuppgifter och det specifika sammanhang vi är samlar in den.

Ändå samlar vi bara in dina uppgifter när vi har ditt samtycke, när vi behöver dem för att ingå ett avtal med dig eller när behandlingen behandlar våra legitima intressen. I vissa fall kan vi också ha en juridisk skyldighet att samla in dina uppgifter.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information om den rättsliga grund som vi samlar in och använder dina uppgifter på, vänligen kontakta oss via kontaktuppgifterna som anges i avsnittet "Hur du kontaktar oss".

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Återkallandet av ditt samtycke påverkar inte legitimiteten för någon behandling som vi har gjort fram till din återkallelse. Det påverkar inte behandlingen av dina uppgifter som utförs i enlighet med de juridiska villkoren för behandlingen, annat än samtycket.

Hur behandlar Footsteps personuppgifter?

Behandlingen av dina personuppgifter utförs i enlighet med följande principer och villkor:

  • behandlingen utförs på en laglig och rättvis grund;
  • behandlingen begränsas av att uppfylla specifika, juridiska mål som anges i denna sekretesspolicy;
  • endast personuppgifter som uppfyller behandlingsmålen kommer att behandlas;
  • personuppgifter kommer att raderas eller avpersonaliseras efter att behandlingsmålen har uppnåtts eller om det inte finns något behov av att nå sådana mål;
  • insamling, behandling, överföring och lagring av personuppgifter utförs i enlighet med personuppgiftslagstiftning, inklusive men inte begränsat till Europaparlamentets och rådets allmänna dataskyddsförordning (GDPR) 2016/679.

I vår verksamhet fortsätter vi med antagandet att ägaren av personuppgifterna ger korrekt och tillförlitlig information och under tiden vi använder våra tjänster meddelar oss i tid om eventuella ändringar av personuppgifter.

Vem delar vi data med?

Vi handlar, säljer eller leasar inte personuppgifter om våra användare till tredje part. Med undantag för de fall som anges i denna sekretesspolicy delar vi inte personuppgifter som erhållits genom vår tjänst (inklusive klientinnehåll) till tredje part.

Gemensam användning av data av våra partners

Vi kan komma att lämna ut din information, inklusive personuppgifter, till våra partners och anförtrotade tjänsteleverantörer som tillhandahåller oss databehandlingstjänster (till exempel för att tillhandahålla funktionalitet och öka säkerheten för vår webbplats eller tjänst), utföra uppgifter som är en integrerad del av vår Tjänster, såsom behandling av transaktioner, utför begäran om mottagande av information eller tillhandahållande av hjälptjänster, då och då, liksom de som behandlar personuppgifter av skäl som beskrivs i denna sekretesspolicy. Dessa företag inkluderar kundserviceleverantörer, betalningstjänster, e -postmeddelanden, sociala medier och andra marknadsföringsplattformar och tjänsteleverantörer samt värdtjänster. Vi förser våra tjänsteleverantörer med information som är någorlunda viktig för utförandet av våra tjänster. Sådana tredje parter förbehåller sig rätten att använda dina personuppgifter endast om det krävs för att de ska kunna tillhandahålla oss relevanta tjänster. De är förbjudna att använda dessa uppgifter av någon annan anledning.

Andra andelar av data

Vi kan också tillhandahålla dina uppgifter i följande situationer:

  • när du godkänner sådan delning / överföring;
  • till någon behörig brottsbekämpande, reglerande, statlig instans eller domstol eller annan tredje part om vi anser att denna överföring av information krävs (i) i enlighet med lagstiftningen, domstolsbeslutet eller ett beslut från något annat behörigt organ ( ii) att fastställa eller skydda våra juridiska rättigheter (iii) för att skydda dina vitala intressen eller en annan parts intressen;
  • när du godkänner att vi delar dina uppgifter med en tredje part medan du ansluter till en tredjepartstjänst;
  • till potentiella köpare (och deras ombud, rådgivare) i samband med föreslagna köp, sammanslagningar eller förvärv av någon del av vår verksamhet. På detta sätt, under alla transaktioner, är personuppgifterna du lämnade en av företagets tillgångar som kan överföras, och Footsteps förbehåller sig rätten att överföra sådana uppgifter. Om Footsteps deltar i en sammanslagning eller delvis eller fullständig försäljning av dess tillgångar, kommer du att meddelas om eventuella ändringar i fastighetsstrukturen eller användningen av dina personuppgifter, samt alla åtgärder som du kan vidta avseende dina personuppgifter via e -post och/eller ett synligt meddelande på vår webbplats. Vi kommer att informera köparen om att den endast ska använda dina personuppgifter av skäl som anges i denna sekretesspolicy;
  • om denna information inte är personlig, till exempel allmän information om din användarprofil och relaterad offentlig information.

På vilket sätt och hur länge lagrar Footsteps data?

Dina personuppgifter och filer lagras på säkra servrar och servrar hos företagen som vi samarbetar med för att ge dig vår webbplats. Vi lagrar och använder dina uppgifter för att fullgöra våra juridiska skyldigheter, reglering av tvister. När vi inte har det ständiga juridiska behovet av att behandla dina uppgifter kommer vi antingen att radera den eller göra den anonym.

Överför Footsteps personuppgifter över gränsen?

Footsteps Eco-Lodge Ltd är registrerat i Storbritannien och hosting är hos one.com, läs deras politik här, så användarnas personuppgifter kan behandlas i ett land som skiljer sig från användarens bosättningsland. Om du använder tjänsterna från Europeiska unionen eller andra regioner i världen, där lagstiftningen som reglerar insamling och lagring av data kan vara annorlunda, observera att dina personuppgifter kan överföras till andra länder och behandlas i enlighet med lagstiftningen av det landet. Genom att använda våra tjänster eller tillhandahålla information genom våra tjänster tillåter du oss och våra auktoriserade servicepartners att använda och behandla den tillhandahållna informationen (inklusive personuppgifter) i motsvarande länder. Tänk på att integritetsskydd och statliga myndigheters och institutioners rättigheter för tillgång till sådan information kan vara annorlunda i vissa av dessa länder från ditt hemland.

Om du är bosatt i EU/EES -landet eller Schweiz godkänner du överföring av dina personuppgifter till länder utanför EU.

Hur säkerställer Footsteps datasekretess och säkerhet?

Vi tar följande steg

  • Kryptering av dina data
  • Säkerhetskopiera dina data via ett säkert molnbaserat system 
  • Skydd mot skadlig kod används
  • Våra gamla dators hårddiskar förstörs
  • Regelbundna uppdateringar av vårt operativsystem
  • Programuppdateringar är automatiserade
  • Våra trådlösa nätverk är säkra
  • Våra utgående e -postservrar använder SSL (TLS) -säkerhet via port 465

Vi är mycket bekymrade över säkerheten för din datasekretess. Vi vidtar olika lämpliga tekniska, administrativa och bearbetande säkerhetsåtgärder för att säkerställa skyddet av dina personuppgifter, förhindra missbruk av data och läckage, genom att begränsa våra anställdas, entreprenörers och ombudas tillgång till personuppgifter. Dessutom ålägger vi dem strikta avtalsförpliktelser, för brott mot vilka de kommer att bli föremål för sanktioner osv.

Tänk samtidigt på att inga säkerhetsåtgärder är helt perfekta och ogenomträngliga. Vi anstränger oss för att säkerställa säkerheten i våra system. men vi kan inte och vi garanterar inte att dina personuppgifter inte kommer åt, visas, avslöjas, ändras eller förstörs genom brott mot våra administrativa, fysiska och elektroniska garantier. Vid läckage meddelar vi dig via e -post eller genom att lägga ett särskilt meddelande på vår webbplats på kortast möjliga tid som lagstiftningen föreskriver. Om du känner till någon sårbarhet i säkerhetssystemet eller om potentiell dataintrång, vänligen kontakta oss omedelbart på support@footstepsinthegambia.com, och vi kommer att vidta relevanta åtgärder för att eliminera denna incident, när den krävs.

Överföring av information

Du måste också förstå att överföring av information via Internet inte kan vara helt säker. Vi kan inte garantera säkerheten för data du skickar via våra tjänster medan den överförs via Internet. All sådan tillhandahållande av personuppgifter sker på egen risk.

Om du publicerar kommentarer eller innehåll på vår tjänst kan all information som kan identifiera dig läsas, samlas in eller användas av andra användare av vår tjänst, liksom andra parter. Footsteps ansvarar inte för den information du väljer att visa på sådana plattformar, och vi kan inte garantera att andra användare inte kommer att kopiera och/eller använda din information utanför tjänsten.

Vilka rättigheter har du i frågor om personuppgifter?

Dina åtta rättigheter är:

  1. Rätten att bli informerad
  2. Tillträdesrätt
  3. Rätten till rättelse
  4. Rätten till radering
  5. Rätten att begränsa behandlingen
  6. Rätten till dataportabilitet
  7. Rätten att invända
  8. Rätten att undvika automatiserat beslutsfattande

Du förbehåller dig rätten att ändra, radera eller begränsa (stoppa all aktiv) behandling av dina personuppgifter, vägra att behandla; och ta emot personuppgifter som du ger oss för kontraktsändamål eller med ditt samtycke i ett strukturerat, maskinläsbart format och be om tillhandahållande (överföring) av dessa uppgifter till en annan registeransvarig.

Vi respekterar din rätt till integritet så att du kan kontakta oss på support@footstepsinthegambia.com närsomhelst:

Dessa rättigheter kan vara begränsade, till exempel om uppfyllandet av din begäran avslöjar personuppgifter om en annan användare eller om din begäran om att radera data hänvisar till uppgifter som vi måste lagra i enlighet med lagstiftningen eller för våra berättigade intressen (t.ex. förhindra bedrägeri).

Om du tror att du har skadats vid behandlingen av dina personuppgifter av Footsteps kan du också kontakta dataskyddsombudet för Footsteps som utses i enlighet med artikel 37 i EU: s GDPR:

Kontakt

David White (ägare)
Granary End, Hill Grove Lane,
Swanmore,
Southampton
SO32 2NZ
England

Mobil: +44 (0) 7305 651551
E-post: support@footstepsinthegambia.com

Om du är missnöjd med svaret eller är säker på att vi samlar in och behandlar dina uppgifter i strid med lagen kan du lämna in ett klagomål till relevant dataskyddsmyndighet. Mer information finns i din lokala dataskyddsmyndighet.

Vi svarar på alla förfrågningar från personer som vill utöva sina dataskyddsrättigheter i enlighet med tillämpliga dataskyddslagar.

Tredjepartswebbplatser

Våra tjänster inkluderar länkar till tredje parts webbplatser (inklusive men inte begränsat till Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, LinkedIn, Google, Pinterest), vars sekretesspolicy kan skilja sig från vår. Om du tillhandahåller personuppgifter till dessa webbplatser regleras dina uppgifter av deras sekretesspolicy. Titta noga igenom sekretesspolicyn för alla webbplatser du besöker.

Hur uppdaterar Footsteps denna sekretesspolicy?

Footsteps förbehåller sig rätten att granska, ändra och uppdatera denna sekretesspolicy då och då. Om vi gör detta kommer vi att publicera den uppdaterade sekretesspolicyn på vår webbplats. Ändringarna träder i kraft så tidigt som möjligt efter att (a) du godkänner de uppdaterade villkoren för sekretesspolicy; (b) du fortsätter att använda vår tjänst med faktakännedom om de uppdaterade villkoren för sekretesspolicy, eller (c) 15 (femton) dagar efter publiceringen av våra uppdaterade sekretesspolicyvillkor på vår webbplats.

Vi kommer att få ditt samtycke till alla väsentliga ändringar av sekretesspolicyn om detta krävs av tillämplig dataskyddslagstiftning. Kontrollera denna sekretesspolicy regelbundet för att spåra eventuella ändringar. Om denna sekretesspolicy ändras kommer vi att ändra datumet för de senaste uppdateringarna.

Hur kontaktar vi oss?

support@footstepsinthegambia.com

Du kan också kontakta oss på följande adress:

Footsteps Eco-Lodge
Granary End, Hill Grove Lane
Swanmore,
Southampton
SO32 2NZ
England

Vi har din säkerhet som vår prioritet, läs vår Covid politik!

X